Hoe werken de Vilans Protocollen?

Welkom bij de Vilans Protocollen.

Op deze pagina vind je meer informatie over toegang en het gebruik van mijn Vilans Protocollen.

Toegang tot Mijn Vilans Protocollen

Je gaat naar Mijn Vilans Protocollen via www.vilansprotocollen.nl 

  • ZZP'er:

    Het account dat je hebt aangemaakt bij de bestelling is ook je account om toegang te krijgen tot de protocollen.

  • Zeer Kleine organisatie, of Kleine organisatie A/B:
     
    Bij de eerste keer inloggen moet iedere medewerker zich eenmalig registreren met een zakelijk e-mailadres, bijvoorbeeld: xxxx@<naamzorgorganisatie.nl>.Hoe dat gaat lees je in deze handleiding of bekijk dit instructiefilmpje.
    Heeft niet iedere medewerker een eigen zakelijk e-mailadres dan kan een gedeeld account aangemaakt worden bijvoorbeeld met info@<naamorganisatie.nl>. Wij adviseren in dat geval om een vaste medewerker verantwoordelijk te maken voor het wachtwoordbeheer. 

Tegel aanmaken op tablet of telefoon

Het is mogelijk om een tegel aan te maken op je tablet of telefoon. Hoe dat gaat je je in deze handleiding.

Hoe werkt Mijn Vilans Protocollen

Wanneer je inlogt in het Protocollen portaal begin je op de startpagina. Hier kun je informatie vinden over het gebruik van het portaal, zoals de veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. Klik op deze link voor een korte uitleg over het portaal. 

Opbouw van een protocol

Een protocol bestaat uit een werkinstructie en achtergrondinformatie. In de werkinstructie wordt een verpleegtechnische handeling stap voor stap beschreven. In de achtergrondinformatie vind je extra informatie. Zoeken doe je via de zoekbalk op de startpagina. Kijk de instructiefilm Hoe vind ik een protocol voor uitleg over de zoekfunctie.

Nieuwsbrief

Vanuit de Vilansprotocollen sturen w iedere maand een nieuwsbrief. Iedere drie maanden sturen we ook een wijzigingsoverzicht mee. Hierin staan de wijzigingen die in de protocollen zijn gemaakt. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen, meld je dan hier aan. 

Praat mee functie

Onderaan de werkinstructies en achtergrondinformatie kun je vragen stellen en opmerkingen plaatsen.  Vragen en opmerkingen zijn voor alle gebruikers van Mijn Vilans Protocollen zichtbaar en een goede manier om kennis te delen. We streven er naar om binnen uiterlijk 10 werkdagen te reageren. 

Wil je direct contact met ons, bijvoorbeeld met inlogproblemen? Dit kan via protocollen@vilans.nl of 030 7892350.

Informeer je collega's

Wil je je collega's ook dit welkomstbericht toesturen: stuur ze dan deze link: https://abonnementen,vilansprotocollen.nl/hoe-werken-de-vilans-protocollen 

Factuur

De mail die je hebt ontvangen ter bevestiging van je bestelling is ook direct je factuur. Gegevens als factuurnummer en BTW (€ 0,0) staan hierop vermeld. Wanneer je hier expliciet een PDF van nodig hebt, kun je de mail opslaan als PDF.